top of page
trekant håndtegnet.webp

SUNDHED

Kroppens grundlæggende funktioner har vi alle til fælles. Sundhed kan bredes ud og opfattes i sin helhed. Fællesskab er også sundhed. Det kan skabe kontakt at snakke med andre om, hvordan de anskuer og mærker såvel symptomer som sundhed.

For sundhed, da er det en øvelse at lytte og så respektere, hvad du hører. Vi kan forsøge at samarbejde med kroppen og vælge det naturlige frem for pres. Nej til effektivitet, hvis det er på bekostning af din integritet og kreativitet.

 

Jeg lytter til kroppen med hænderne og bevæger mig til musik, når jeg er trist, vred, glad, forvirret, tilpas.. til stede. Jeg er inspireret af antiinflammatorisk kost og har en meditationspraksis. Jeg vil anbefale en kinesiolog, hvis du har allergi og agnus castus, hvis din menstruationscyklus er ustabil. Her er et ark til dig, der er kvinde.

Verden er fuld af kloge mennesker, der gerne vil hjælpe. Naturen er fuld af sager, der kan hele (hvad der i udgangspunktet allerede er helt). Jeg bruger primært homøopatiske midler ved behov for medicin. For homøopati kan en heilpraktiker eller en homøopat vejledeDet er også muligt at orientere sig Helge Larsens opslagsværk samt i

Almas hæfter.

Nedenfor er muligheder, jeg har god erfaring med. Nogle af mulighederne tilser umiddelbart det kropslige, det psykiske eller det sjælelige og andre en blanding:

- at skrive dagbog

- at bruge stemme og gøre lyd

- at danse og ryste sig

- japansk akupunktur

- rebirthing

- kropsscan

- homøopat (homøopati)

- heilpraktiker

- kinesiolog

- kraniosakral terapi

- narrativ psykoterapi

- somatic experiencing (SE terapi)

- kropsterapi

- bach's blomsterremedier

- finde sig gode søvnvaner

- 12-16 timers faste henover natten

- bade i havet

- meditation og yoga

- almindelige gåture

- opleve glæden ved at være én blandt mange

bottom of page